pátek 23. srpna 2019

Černobílé obrazy jsou sázka na jistotu


A víte proč? Protože jsou elegantní, působivé, nestárnou, výborně se kombinují s různými barvami stěn, nábytku i ostatních doplňků, navíc vyniknou ve společnosti dřeva, skla i kovu. Ať pověsíte černobílé obrazy kamkoliv, budou provokovat, kralovat svému okolí a říkat: Podívej se na mě a obdivuj mě!


Barvy, nebo ne? V interiéru hrají zásadní roli!

Bílá barva je klidná, vyvážená, čistá a nevinná, světlá, jasná a lehká. Černá je barvou moci, luxusu, prestiže a smutku, je to silná a nezávislá barva, elegantní v každém smyslu. Černá a bílá není jen tak nějaká barevná kombinace. Je to jasný názor, sebevědomý postoj a nesmrtelný styl. Svým kontrastem poutá pozornost, je moderní napříč staletími. I ten nejobyčejnější, nejjednodušší motiv získá díky kontrastu bílé a černé barvy energii a dynamiku.

Obrazům černobílá kombinace sluší

Jestliže je váš interiér bohatý na barvy, vzory, látky a styly, při výběru obrazů vsaďte na černobílou kombinaci. Síla této jedinečné klasiky zharmonizuje okolní chaos. Svého diváka uklidní, pak vyzve na souboj a pak zase uklidní – ve věčném dialogu kdo s koho vás nikdy nenechá chladnými. Černobílé obrazy v interiéru také vhodně pracují se světlem – v průběhu dne se proměňují podle jeho intenzity a nabízejí kolemjdoucímu vždy jiné a jiné úhly pohledu.


Dřevěné černobílé obrazy na stěnu s dopravou zdarma již od 365 Kč výhodně zakoupíte na našem eshopu AVE365.cz

Všechny dřevěné obrazy na stěnu najdete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat